alle kategorier

Vores service

Hjem> Service > Vores service

For Betterled Lighting fokuserer vi på kvalitet er kernen.

1. Pre-sale service

Betterled Lighting har 10+ professionelle designere og ingeniører. De har rig erfaring med udendørs og industrielt lysdesign, såsom strukturdesign, optisk design, design af varmestyringssystem og formdesign.

2.I salg service

Vi har mange produktions- og testudstyr for at sikre, at hvert produkt fra vores virksomhed er pålideligt, testbart og af høj kvalitet, og produktionsfaciliteter og kapaciteter er i top på dette område. Næsten 90% produkter har fået CE CB ROHS ENEC og andre certifikater.

Betterled Light kan levere testrapporten og IES-filen til kunden for at holde produkterne kvalificerede.

3. Eftersalgsservice

Betterled Lighting vil behandle leveringen af ​​varerne, efter kundens modtagelse, vil vi bekræfte med kunderne, om varerne er pakket godt ind. Hvis der er problemer med produkterne, hjælper Betterled med at finde årsagen og hjælper kunderne med at løse problemet hurtigt.

1, Forsalgsservice

Vi har mere end 10 professionelle designere og ingeniører. Vores designteam er fremragende til udendørs og industrielt lysdesign, såsom strukturdesign, optisk design, varmestyringssystemdesign og formdesign

2、I salg service

Vi har mange produktions- og testudstyr for at sikre, at hvert produkt fra vores virksomhed er pålideligt, testbart og af høj kvalitet

Produktionsfaciliteter og kapaciteter

Test af udstyr

1) Optoelektronik test

2) Saltspraytest

3) Temperaturinspektionsinstrument

4) Test af jordmodstand

3、 Eftersalgsservice

Vi vil behandle leveringen af ​​varerne, efter at kunderne har modtaget, bekræfter med kunderne, om varerne er pakket godt ind. Hvis der er problemer med produkterne, hjælper vi med at finde årsagen og hjælper kunderne med at løse problemet hurtigt.

H6WL-4236-6074-c385-a7bb-722d

UNDERSØGELSE