alle kategorier

Solar Street Light

Hjem> Produkter > Solar Street Light

Solar Street Light

Solcellegadelamper bruger sollys som energi, batteri som energi og LED-lamper som lyskilde. Solcellegadelamper kan oplades i løbet af dagen og bruges om natten uden kompliceret og dyr rørledningslægning. De kan vilkårligt justere indretningen af ​​lamper, som er sikker, energibesparende, forureningsfri, ingen manuel betjening, stabil og pålidelig, energibesparende, strømbesparende og vedligeholdelsesfri.

Systemet er sammensat af solcellemodul (inklusive støtte), LED-lampehætte, controller, batteri og lampestang. I solenergiforsyningssystem påvirker batteriets ydeevne direkte systemets omfattende omkostninger og levetid. Batteriet, der bruges af vores firma BETTERLED Lighting, er lithium jernfosfat batteri, med en levetid på 5-8 år. Solpanel vi bruger polysilicium fotovoltaisk solpanel, høj fotoelektrisk konverteringseffektivitet, hurtigere opladningshastighed. Lampehuset bruger højtryks trykstøbning aluminium, det er meget stærkt og også godt for varmeafledning.

Det er befordrende for reduktionen af ​​systemdimensionen; Lade- og afladningsregulatoren har optisk kontrol, tidskontrol, overopladningsbeskyttelse og omvendt forbindelsesbeskyttelse, hvilket er omkostningseffektivt.