alle kategorier

Om os

Hjem> Om os

Firma profil

2023-04-07_091424

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co.,Ltd.) blev etableret i 2009, beliggende i Shanghai. Vi har bestået ISO9001: 2015 kvalitetssystemcertificering, ISO14001: 2015 miljøledelsessystemcertificering og ISO45001 arbejdsmiljø- og sikkerhedscertificering.

Betterled har et stærkt F&U-personale, der er.

professionel inden for LED-applikationer, elektronik, belysning, struktur, LED-special strømforsyning, teknisk design og så videre.

De afsætter sig til at udvikle og producere mere end 10 slags årligt udviklede produkter, som er af avancerede teknologier, moderigtigt og af høj kvalitet. Alle vores produkter er med CE-godkendelse og RoHS-overholdelse, en del af produkterne opnår SAA, CB ,GS, UL certifikat. Over 90% af produkterne eksporteres til Europa, Nordamerika, Asien og andre områder.

Vi betragter "produktkvalitet" som vores kerne, "pålidelighed, gennemførlighed og lave omkostninger" som produktdesignkoncept, at levere produkter af høj kvalitet med den bedste service i branchen og at håndtere kunder på en ærlig og ansvarlig måde.

Bedre belysning, bedre verden!

certifikat

Behandle