alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder

LED Stadium Light sportsbanebelysning Betterled FL17 bruges til vinter Olympiske skibanes stadionlys

Tid: 2023-04-28 Hits: 118

LED stadionlys sportspladsbelysning Betterled FL17 brugt til vinter Olympiske skibanelys  

Nu, i modsætning til tidligere år, kan børn fra hele verden have en chance for at dyrke vintersport, takket være indendørs skiløjper, skøjtebaner, snesimulatorer og andre attraktioner, der dukker op, selv i nogle af landets varmeste klimaer.

Med fremkomsten af ​​skisportssteder og skøjtebaner bliver det meget vigtigt at forbedre stedet. På dette tidspunkt bør belysning overvejes, så led stadionlys er afgørende, især til store konkurrencer som vinter-OL er professionelle LED-lys meget vigtige

Shanghai Betterled (Leiqiong) Lighting Technology Co., Ltd er en professionel producent til alle slags LED-stadionlys.


1.Betterled led stadionlys/fodboldlys Separat modulopbygget design, 240W hver modulær sammensat med driver.

2.Betterled led feltbelysning med Lumileds/CREE originale chips med høj lysstyrke, levetiden er længere.

3.Optisk linse, Anti-UV, transmittans > 94%, professionel lysfordeling:10°/25°/45°/60°/90°.

4.LED sportspladsbelysning med CREE / Lumileds chip, CRI > 80, høj lyseffektivitet 140Lm/w.

5.Betterled udendørs led oversvømmelse lys med mange drivere valgfri, såsom Meanwell, Inventronic, Sosen, Moso, Lifud osv. 5 års garanti, også med lignende Udført, HT osv. 3 års garanti.

6.Betterled lighthing IP66 Vandtæt hastighed, med hærdet glas linse beskytter LED og er let at rengøre for LED sportsplads lys.

7.Betterled stadion led oversvømmelsesbelysning kvalitetsinspektionsafdeling vil udføre omfattende tests, herunder belysningstest, effekttest, højspændingstest, vandtæt test, jordtest osv. Defektraten er strengt kontrolleret til mindre end 0.1%. Kvaliteten er garanteret.

file_11655456368403.webp

file_01655456368403.webp

file_41655456368403.webp

file_21655456368403.webp

file_31655456368403.webp


Om Betterled

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co.,Ltd.) blev etableret i 2009, beliggende i Shanghai. Vi har bestået ISO9001: 2015 kvalitetssystemcertificering, ISO14001: 2015 miljøledelsessystemcertificering og ISO45001 arbejdsmiljø- og sikkerhedscertificering. Betterled har et stærkt F&U-personale, der er professionelle inden for LED-applikationer, elektronik, belysning, struktur, LED speciel strømforsyning, teknisk design og så videre. De afsætter sig til at udvikle og producere mere end 10 slags årligt udviklede produkter, som er af avancerede teknologier, moderigtigt og af høj kvalitet. Alle vores produkter er med CE-godkendelse og RoHS-overholdelse, en del af produkterne opnår SAA, CB ,GS, UL certifikat. Over 90% af produkterne eksporteres til Europa, Nordamerika, Asien og andre områder. Vi betragter "produktkvalitet" som vores kerne, "pålidelighed, gennemførlighed og lave omkostninger" som produktdesignkoncept, at levere produkter af høj kvalitet med den bedste service i branchen og at håndtere kunder på en ærlig og ansvarlig måde. Bedre belysning, bedre verden!


Product Introduction

1


FAQ

1. Farvetemperatur på LED-belysningen?

2700/3000/4000/5000/5700/6000/6500K


2. Hvilke lamper kan udskiftes med LED-belysningen?

Halogen, HPSL og kompaktlysstofrør.


3. Ethvert OEM-tilbehør kan leveres, når standarden ikke fungerer til installation?

Ja, OEM/ODM-understøttelse af de forskellige applikationsanmodninger.


Fordele


1.3.KvalitetskontrolFor at supplere strukturer af høj kvalitet opretholder vi et effektivt effektivt kvalitetsstyringssystem, alt tilbehør vil acceptere inspektion af vores kvalitetsinspektør, og når de er færdige, skal alle lamper udføre en ældningstest og holde god stand for at sendes ud.

2.7.ALLE slags udstillinger.Betterled deltog i mange udstillinger, såsom Hongkong Spring and Autum Fair, Polen Fair hvert år, Mexico udstilling, spansk udstilling, vietnam Fair og så videre.(For 2020 coronavirus, overvær kun Guangzhou udstilling)

3.8, Giv billeder af produktion Vi kan levere billeder om produktionslamper, som kundens ordre, så kunden kan kende omstændighederne meget godt.


Firma Introduktion


Etableret i år 2009 i Shanghai, er vi anerkendt som den førende forhandler inden for lys- og belysningsindustrien, forudsat en bred vifte af LED street light, led highbay lys, led oversvømmelseslys osv. Disse produkter er fremstillet ved hjælp af råmaterialer af højeste kvalitet og de mest avancerede teknikker af vores prestigefyldte leverandører for at matche den globale kvalitetsstandard. Ydermere bliver det tilbudte sortiment testet på forskellige kvalitetsparametre af deres erfarne kvalitetscontrollerteam. Vores tilbudte sortiment er bredt bifaldet af vores kunder på grund af deres uforlignelige funktioner. For at imødekomme forskellige kunders behov tilbyder vi disse produkter til forskellige specifikationer. Vores dyrebare kunder kan benytte disse produkter fra os til markedsledende priser. Under visionær vejledning fra vores mentor 1 har vi været i stand til at placere os selv på toppen af ​​succes. Hans rige brancheerfaring og ekspertise gør os i stand til at opnå en prisværdig position på domænet.