alle kategorier

Led tunnellys

Hjem> Produkter > Led tunnellys

Led tunnellys

LED Tunnel Light er en slags lyseffektivitet og energibesparende lampe, som ikke vil forårsage blænding eller andet ubehag. Importerede materialer bruges som reflektorer og gennem nøjagtigt lysfordelingsdesign, med effektfaktor større end 0.9, høj reflektionseffektivitet, god lystransmission, energibesparelse og miljøbeskyttelse.

LED lyskilde har følgende fordele:

(1) Lille lysdæmpning: Hvis varmeafledningsforholdene er gode, er lysdæmpningen af ​​LED i de første 10000 timer positiv, lysdæmpningen af ​​LED i de første 10000 timer er 3% - 10%, og lysdæmpningen af ​​LED i de første 50000h er stort set 30%, hvilket er langt lavere end almindelig vejbelysningslyskilde, og luminescensen er mere stabil.

(2) Høj farvegengivelse: generelt er farvegengivelsen af ​​LED omkring 70 ~ 80,

(3) Levetid: Levetiden for LED er højere end for den generelle vejtunnelbelysningskilde, og nu er den generelt højere end 50000 timer.

(4) Pris: Selvom den nuværende pris på LED-lampehætte er højere end for traditionelle belysningslamper, falder prisen kraftigt med produktionsteknologiens modenhed. Led har også fordelene ved høj vedligeholdelseskoefficient, god sikkerhedsydelse, ingen stroboskopi, energibesparelse og miljøbeskyttelse